За нас


Ние сме екип от професионалисти, тясно специализирани в конкретни области. Всяка една разработка, която създаваме, е изцяло авторска. Проектите, изпратени до клиент, не се препродават на трети страни, нито се публикуват. Работим в много области, преподаващи се както във всички български висши  училища, така и в много световни. Създавали сме проекти за всички български университети, както и за университети във: Великобритания, Испания, Франция, Англия и САЩ.

Имаме система, която е създадена така, че осигурява прозрачност и достоверност. Стремим се да удовлетворим всички клиентски искания. Предлагаме БЕЗПЛАТНИ корекции за всички наши клиенти. Направени бързо и според изискванията на преподавателите.

За всеки клиент, който ни се довери за изработката на бакалавърски, магистърски или докторантски трудове, осигуряваме БЕЗПЛАТНИ: презентация, резюме, анотация и корекции.

Освен това, към всеки проект, предлагаме БЕЗПЛАТНО: Уводна страница, съдържание, списък с използваните източници, използвана литература (библиография) и приложения.

Доверете ни се!

За връзка с нас използвайте някоя от следните опции:

Mail: studentitepishat@gmail.com

Или използвайте: Форма за контакт