Екипът ни изготвя и представя писмени разработи с ниво на плагиатство под 2%. Нито една разработка не може да бъде 100% уникална, заради сходство с ключови думи, които биха могли да бъдат открити. Доверете ни се, както го направиха стотици доволни студенти и ученици. Цените, на които работим са сред най-ниските в бранша, за сметка на качеството и сигурността.

Kрайната цена може да разберете след запитване. Цената се определя от сложността на темата.

Всеки клиент, който ни се довери за направата на дипломна работа, магистърска теза или докторантура, ще получи БЕЗПЛАТНО: Презентация, резюме, анотация, отговори на въпроси от рецензия.

! ! ! Важно – всички корекции, причините по наша вина са напълно БЕЗПЛАТНИ. Корекции, свързани с добавяне на страници, които не са предварително зададени, се ЗАПЛАЩАТ.

ВСЯКО ПЛАЩАНЕ Е ЗАЩИТЕНО С ИЗДАВАНЕТО НА ФАКТУРА. 

ЗАПЛАЩАНЕ

Заплащането е важна част от изпълняването на даден проект. С цел по-голяма сигурност, както на клиента, така и за нас, сме създали система, която да гарантира защитата и на двете страни.

След направата на запитване, клиентът получава оферта за направата на даден проект. Той може да я потвърди, като заплати частично или цялостно проекта. Офертата, направена от нас, се счита за официално предложение. Уважаеми студенти и ученици, искаме да ви уведомим, че изпращането на цялата разработка (при дипломни, магистърски тези и дисертации), се осъществява в защитен файл. Клиентът вижда текста, защитен чрез нашите системи, които не позволяват използването му без предварително заплащане. След превод на останалата част от сумата, клиентът получава цялата разработка. Ако имате нужда от нашата помощ направете вашето: ЗАПИТВАНЕ